Бійці окремого загону спеціального призначення «Азов» отримали нагороди від командувача Об’єднаних сил

clock
16.09.2019 09:42

Нещодавно, бійці ОЗСП «Азов» 12-ї бригади оперативного призначення імені Івана Вишневецького Національної гвардії України, повернулися до пункту постійної дислокації, після виконання бойових завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил.

За більш ніж пів року, воїни «Азову» продемонстрували неабиякий професіоналізм. За цей час, ведучи вогонь лише у відповідь, їм вдалося знешкодити ворожий БМП-1, кілька безпілотних літальних апаратів та диверсійних груп.

Подякувати за службу та вручити нагороди від командувача Об’єднаних сил та Національної гвардії до пункту постійної дислокації підрозділу завітали заступник командувача ООС генерал-майор Віктор Ганущак та заступник командувача з питань застосування НГУ в ООС генерал-майор Олег Гарчу.

Першим до гвардійців звернувся генерал-майор Віктор Ганущак. Він висловив слова вдячності присутнім та наголосив на тому, що для нього велика честь вітати азовців з успішним виконанням бойових задач. Перед церемонією вручення генерал оголосив хвилину мовчання, щоб віддати шану тим, хто не повернувся з передової. Після чого, бійці «Азову» отримали відзнаки командувача Об’єднаних сил – «Козацький хрест» та грамоти.

«Хочу привітати особовий склад ОЗСП «Азов» від імені командувача Національної гвардії України та від себе особисто. Ви справилися з покладеними на вас завданнями у повній мірі. Нехай, нагороди, які ви сьогодні отримали, будуть стимулом для подальшого професійного зростання»,  – зазначив генерал-майор Олег Гарчу.

Пресслужба НГУ

Схожі матеріали