Безпеку проведення футбольного матчу забезпечуватимуть більше 900 правоохоронців

clock
19.10.2017 12:12

Працівники поліції та військовослужбовці Національної гвардії України стежитимуть за порядком під час зустрічі  команд «Динамо» (Київ, Україна) та «Янг Бойз» (Берн, Швейцарія).

Сьогодні на НСК «Олімпійський» відбудеться футбольний матч Ліги чемпіонів УЄФА. Для належного забезпечення громадського порядку працівники поліції та військовослужбовці Національної гвардії України будуть здійснювати патрулювання прилеглої до стадіону території, а також на зупинках громадського транспорту.

Посилені наряди правоохоронців стежитимуть за порядком у метрополітені, особливо на станціях метро «Площа Льва Толстого», «Палац спорту» та «Олімпійська».

Також буде обмежено рух автотранспорту по вулиці Фізкультури зі сторін вулиць Еспланадної та Шота Руставелі. Тож поліція закликає водіїв планувати маршрути руху заздалегідь та віднестися із розумінням до тимчасових незручностей.

Правоохоронці звертаються до громадян, які планують відвідати футбольний матч, поводити себе толерантно, не порушувати громадський порядок і сприяти поліцейським у виконанні їх службових обов’язків.  

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали