Безпека учасників і гостей «Євробачення-2017» є пріоритетом поліції, – Ігор Бабич (ВІДЕО)

clock
14.04.2017 08:21

Про це начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Ігор Бабич повідомив сьогодні, 14 квітня. Зокрема, поліцейські вже підготували практичні поради для громадян України та її гостей, для уникнення правопорушень під час проведення міжнародного пісенного конкурсу.

Ігор Бабич зазначив, що у 2017 році представники 43 країн світу братимуть участь у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2017», який пройде в Україні.

З метою забезпечення правопорядку під час його проведення будуть задіяні правоохоронні органи усієї країни. А вже з 30 квітня заплановано переведення усіх сил Національної поліції України на посилений варіант оперативно-службової діяльності.

«Ми вживаємо не лише заходів безпеки, а й консолідуємо усі сили Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби, СБУ та ДСНС для забезпечення безпеки», – зазначив Ігор Бабич.

Нагадаємо, поліція підготувала «Гід з безпеки» для іноземних гостей «Євробачення-2017».

Крім того, під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі керівник штабу координації заходів безпеки під час підготовки і проведення Євробачення в Україні Богдан Лизогуб повідомив, що правопорядок на міжнародному конкурсі забезпечуватимуть майже 10 тисяч правоохоронців.

Департамент комунікації Національної поліції України

Схожі матеріали