Арсен Аваков відкрив у Харкові оновлений спорткомплекс ФСТ «Динамо» (ФОТО, ВІДЕО)

clock
14.10.2016 15:38

Сьогодні, 14 жовтня, міністр внутрішніх справ України, голова фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» та міністр молоді та спорту Ігор Жданов відкрили у Харкові оновлений спорткомплекс товариства.

«Товариство «Динамо» виростила величних спортсменів, які стали олімпійськими чемпіонами та чемпіонами світу. Дуже важливо зараз відновлювати те, що є основою нашого суспільства. Ми будемо приділяти значну увагу фізичній підготовці поліцейських сил та Нацгвардії», - зазначив Арсен Аваков.

У спорткомлпексі було проведено ремонт та реконструкцію велотреку, залів для занять гімнастикою, боксом, багатофункціонального легкоатлетичного манежу. Манеж, де також є можливість займатися мініфутболом та іншими видами спорту - отримав нову систему освітлення, нові роздягалки, нові доріжки й покриття.

«Хотів би подякувати колективу і тренерам ФСТ "Динамо", міністру внутрішніх справ Арсену Авакову, який очолює товариство  за те, що було зроблене все, щоб цей комплекс запрацював на нову силу. Переконаний, саме тут виросте не один майбутній спортивний герой країни», - сказав міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

Він додав, що відродження України відбувається саме з появи таких оновлених спортивних об'єктів.

Починаючи з 1964 року, 80 спортсменів Харківської організації «Динамо» взяли участь в літніх Олімпійських іграх та завоювали 24 медалі.

В Харківській обласній організації ФСТ «Динамо» України працює Комплексна СДЮШОР «Динамо», яка має 6 спортивних відділень, діють 14 спортивних секцій, в яких працюють 19 тренерів-викладачів та займаються 126 спортсменів. Спортивний комплекс організації налічує 23 спортивні споруди.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали