Арсен Аваков та Сергій Князєв нагородили кращих працівників поліції Дніпропетровщини (ФОТО, ВІДЕО)

clock
02.06.2017 13:40

Під час вручення відомчих відзнак міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зазначив, що саме від добросовісного виконання обов’язків кожним поліцейським залежить рівень довіри населення до поліції. Очільники відомств вручили відзнаки 15 працівникам поліції. Подія відбулася сьогодні, 2 червня, на території Музею антитерористичної операції у м. Дніпро.

За словами Арсена Авакова, довіра населення до поліції в Україні поступово має наблизитися до показників поліції Норвегії. Міністр внутрішніх справ України зазначив, що голова Національної поліції Сергій Князєв є тим керівником, який володіє усіма тонкощами поліцейської роботи.

«Це людина, яка була в Дебальцевому, Іловайську, Маріуполі. Людина, яка знає деталі поліцейської професії,  знає  і  війну з ворогом, і війну із злочинністю», – сказав Арсен Аваков.

Звертаючись до особового складу Дніпропетровщини, голова Національної поліції Сергій Князєв зазначив, що саме їхній колектив є найбільшим серед обласних поліцейських підрозділів. Він додав, що довіра населення до поліції буде лише у випадку, якщо поліцейські будуть працювати згідно із законом і для народу.

«Ви виконуєте свої обов’язки чесно, достойно, і в такому разі – люди висловлять вам подяку», – сказав Сергій Князєв.

Арсен Аваков та Сергій Князєв вручили відомчі відзнаки – подяки п’ятнадцятьом кращим працівникам Дніпропетровщини.

Департамент комунікації Національної поліції України

 

 

Схожі матеріали