Арсен Аваков провів зустріч із Сенатором США Корі Бурке (ФОТО)

clock
30.05.2017 16:56

Сьогодні, 30 травня, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков провів зустріч із Сенатором Сполучених Штатів Америки Корі Бурке та Надзвичайним та Повноважним Послом США в Україні Марі Йованович.  

Арсен Аваков обговорив із американською делегацією питання зміцнення партнерства між країнами, хід реформи правоохоронної системи України, а також протидію російській агресії.

Міністр проінформував американських колег про ескалацію ситуації на Донбасі та останні обстріли бойовиками Красногорівки, коли постраждало троє осіб.

Під час перемовин сторони відзначили необхідність збереження і посилення міжнародних санкцій проти РФ, а також відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

Окрему увагу співрозмовники приділили питанням реалізації реформ в Україні та подальшому сприянню у цьому процесі з боку Сполучених Штатів Америки.

«У нас є дуже великі виклики. По перше, це масштабна гібридна війна проти України, яку веде Російська Федерація. Україна знаходиться на першій лінії оборони. Ми дуже зацікавлені у подальших проектах та підтримці Сенату, у тому числі у відношенні санкцій. Ми цінуємо, що у цьому діалозі є чітке взаєморозуміння. І сподіваємося на подальшу співпрацю», - зазначив Арсен Аваков.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали