Арсен Аваков обговорив з Послом КНР в Україні хід проведення реформ правоохоронної системи (ФОТО)

clock
16.12.2016 14:09

Міністр внутрішніх справ України зустрівся з делегацією Посольства КНР в Україні на чолі з Надзвичайним та Повноважним Послом Ду Веєм.

Під час зустрічі Арсен Аваков поінформував Посла про хід проведення реформ в МВС та органах влади, що координуються Міністерством, а також ознайомив з основними пріоритетами у роботі на наступний рік.

Крім того, сторони обговорили впровадження в Києві експериментального проекту «Безпечне місто», що здійснюється за підтримки Уряду КНР.

Нагадаємо, що зазначена програма стала одним зі спільних проектів МВС України та китайських колег і передбачає використання високотехнологічних автоматизованих систем в сфері забезпечення публічного порядку. Керівництво Міністерства запросило групу фахівців з КНР, які розробили пілотний проект програми в межах одного з районів столиці.

Крім того, китайська делегація відвідала музей вибухотехніки Першого Спеціального центру швидкого реагування та гуманітарного розмінування ДСНС України. Гостям було продемонстровано сучасні артилерійські снаряди, міни та вибухові пристрої, що використовуються російсько-терористичними військами. Кожен зі зразків був знешкоджений на сході країни, де вибухотехнічна служба рятувальників періодично проводить заходи з розмінування прифронтових територій.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали