Арсен Аваков нагородив Аміну Окуєву та Адама Осмаєва відомчими відзнаками МВС (ФОТО, ВІДЕО)

clock
09.06.2017 06:00

Міністр внутрішніх справ України нагородив жінку-добровольця полку «Київ» Аміну Окуеву відомчою заохочувальною відзнакою МВС – пістолетом «Glock-43». Її чоловік Адам Осмаєв був заохочений годинником.

«Був радий нагородити бійця поліцейського добробата Аміну, натомість старенького ПМ, новеньким «Glock-43»», – повідомив Арсен Аваков і додав, що цю зброю можна вважати відзнакою від всіх, хто підтримував і хвилювався за Адама Окуєва і Аміну Оcмаєву.

Нагадаємо, 1 червня, на подружжя був вчинений замах. Зловмисник, який назвався іноземним журналістом, вистрілив у Адама Осмаєва. У відповідь Аміна зі свого ПМ зробила кілька пострілів у нападника. Нагородний пістолет, який під час самозахисту заклинило на четвертому пострілі, був вилучений слідством.

Як повідомив глава МВС, Адама Осмаєва вже виписали з лікарні, його поранена рука у підтримуючій конструкції. Він отримав від мінстра внутрішніх справ спеціальний годинник.

«Ми дуже раді, що Адам і Аміна вціліли і знову в строю! Адаму – якнайшвидшого одужання! Аміні – сил! І обом – більше посмішок!», – побажав подружжю Арсен Аваков.

За його словами, про негідника, який вчинив замах на життя подружжя добровольців, правоохоронці згодом нададуть багато інформації.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали