Арсен Аваков: Російське телебачення закликає українців виходити на Майдан (ВІДЕО)

clock
21.02.2017 10:24

Відповідні заклики активно поширює на своїх сторінках у соціальних мережах російський телеканал «Звезда». Про це під час спілкування із журналістами повідомив міністр внутрішніх справ України.

За його словами, в діях Кремля і організаторів блокади залізниці на Донбасі можуть бути спільні цілі.

«Якщо з нашого боку шлях перекривають так звані «патріоти», а з іншого боку його ж підривають терористи, і вони в цьому пориві єдині, то щось мені підказує, що цих людей щось об'єднує. Я не буду в усіх бідах нашої країни бачити руку Москви, але коли сьогодні російський телеканал «Звезда» публікує на своїх сторінках у соцмережах заклики: «Усі на Майдан! У Києві відбуваються нові протести», ці інтенції мені абсолютно очевидні», – зазначив Арсен Аваков.

Очільник МВС висловив впевненість, що Уряд прийме відповідну постанову, яка вирішить ситуацію, що склалася.

«І справжні патріоти почують ці слова, а не емоції «все пропало». Тоді ми продовжимо рухатися вперед», – додав він.

Арсен Аваков також підкреслив, що незважаючи на внутрішню дестабілізацію в країні, не можна грати на тому, що «українські громадяни перебувають у фрустрації, коли роздратовані від важкого життя, невиконаних обіцянок, війни».

«Усі втомилися. Але це не означає, що хтось, вибудовуючи свою політичну кар'єру, має на цьому грати», – наголосив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Департамент комунікації МВС України

 

Схожі матеріали