Арсен Аваков: Результати службового розслідування ситуації у Дніпрі будуть оприлюднені до 10 червня (ВІДЕО)

clock
11.05.2017 09:40

Про це сьогодні, 11 травня, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час засідання Уряду.

«Я хочу вибачитися перед всіма за обставини, до яких привели неналежні дії поліцейських в Дніпрі. Я вважаю, що прийняті нами міри будуть адекватними. Результати службового розслідування ситуації в Дніпрі та всі деталі будуть оприлюднені до 10 червня», - зазначив міністр внутрішніх справ.

За його словами, випадок у Дніпрі став уроком не лише для правоохоронних органів, а й для політиків та органів місцевого самоврядування.

Нагадаємо, для розслідування подій у Дніпрі створено комісію з представників кількох підрозділів Національної поліції. До її складу увійдуть працівники департаментів внутрішньої безпеки, превентивної діяльності, кадрового забезпечення, а також інших підрозділів - за рішенням глави Нацполіції. Результати розслідування будуть публічно оприлюднені.

Також нагадаємо, що по ситуації 9 травня у м. Дніпро Арсен Аваков прийняв рішення про звільнення з посад начальника Головного управління поліції Дніпропетровської області генерала Ігоря Репешка, начальника міського управління поліції Дніпра полковника Андрія Бідила, а також відповідних заступників з питань забезпечення громадської безпеки.

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали