Арсен Аваков: МВС високо цінує підтримку Світового конгресу українців

clock
11.09.2019 17:30

Послідовне співробітництво та взаємодопомога – це ключові моменти у двосторонніх відносинах між Міністерством внутрішніх справ та Світовим конгресом українців. Про це сьогодні, 11 вересня, заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час робочої зустрічі з заступником президента СКУ Стефаном Романівим.

«Плідна співпраця з представниками СКУ під час президентських та парламентських виборів в Україні ще раз продемонструвала, що ми надійні партнери. Я вдячний представникам Конгресу за послідовну підтримку реформ та змін в Україні, а також за формування позитовного іміджу нашої держави на міжнародній арені», - сказав Арсен Аваков.

Міністр окремо подякував Президенту СКУ Євгену Чолію за високу оцінку роботи правоохоронних органів під час виборчої кампанії.

«Ми неодноразово обговорювали з паном Чолієм можливість обміну досвідом українських правоохоронців з іноземними колегами, роботи під час виборів в умовах гібридної війни. Я високо ціную оцінку СКУ українських виборів, як демократичного та прозорого процесу», - наголосив він.

Арсен Аваков подякував Стефану Романіву за підтримку та допомогу українським воїнам, які постраждали у війні з Росією.

Своєю чергою, Стефан Романів висловив подяку очільнику МВС за готовність до співпраці та поглиблення діалогу.

Сторони домовилися підтримувати та розвивати двостороннє співробітництво.

Департамент комунікації МВС України

Фото Юлії Бабич

 

Схожі матеріали