Арсен Аваков: Корпорація «Mitsubishi» знизила вартість автомобілів для Нацполіції (ФОТО, ВІДЕО)

clock
29.12.2016 13:16

Про це міністр внутрішніх справ заявив сьогодні, 29 грудня. Знижка у розмірі 14% дозволить додатково закупити для потреб Національної поліції України 101 автомобіль «Mitsubishi Outlander PHEV».

«Глава корпорації «Mitsubishi Motors» пан Осамі Месуко погодився взяти до уваги моє звернення щодо оптимізації вартості автомобілів «Mitsubishi Outlander PHEV» для української поліції у зв’язку з особливістю ситуації в країні, і висловив готовність надати знижку», – повідомив глава МВС.

    

 

За словами Арсена Авакова, Центр обслуговування підрозділів НПУ отримав листа від офіційного представника корпорації «Mitsubishi Motors» в Україні щодо узгодження надання знижки в розмірі до 14% від початкової вартості проекту. Це дасть змогу збільшити обсяг автомобілів, що закуповуються для Національної поліції прогнозовано до 736 одиниць, тобто більше від початкової кількості на 101 одиницю. Після корекції Проекту і договору про закупівлю, вартість спеціалізованих автомобілів «Mitsubishi Outlander PHEV» складатиме орієнтовно 1 302 230,0 грн.

 

 

 

Нагадаємо, що ці автомобілі для Нацполіції України будуть обладнані засобами спеціалізованого призначення – сигнально-гучномовним пристроєм та автомобільною радіостанцією, а також матимуть кольорографічне поліцейське оформлення.

«Вартість автомобілів прогнозується зменшити з 58 600 доларів США до 49 000 доларів США у валютному еквіваленті, згідно з офіційним курсом Національного банку», – наголосив Арсен Аваков.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали