Анонс: Просвітницький захід для дітей «Алея Мрій» на столичній Пейзажній алеї

clock
30.05.2017 14:05

Шановні журналісти!

У четвер, 1 червня, за ініціативи представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та за підтримки Міністерства внутрішніх справ в Києві пройде розважально-просвітницький захід для дітей «Алея Мрій». Захід проводиться з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, щоб привернути увагу до необхідності соціального захисту прав дитини в Україні.

До участі запрошені діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, виховуються в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях. У межах заходу вони зможуть завітати до «Живої бібліотеки» та поспілкуватися з представниками різних професій, зокрема поліцейськими та пожежниками, які розкажуть дітям про свій досвід.

Також діти отримають можливість потрапити в «Казковий простір», де відомі українці – телеведучі, письменники, спортсмени – на прикладі казок навчатимуть їх захищати свої права. До цієї акції долучиться також і заступник міністра внутрішніх справ України з питань європейської інтеграції Анастасія Дєєва. Крім того, експерти з безпечної міграції, ґендерної рівності та захисту прав дітей допоможуть усім учасникам пам’ятати про власні права, гідне ставлення до інших, безпеку й уміння ухвалювати відповідальні рішення у різних життєвих ситуаціях.

Партнерами заходу стали Міністерство міжнародних справ Канади та Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Час проведення:з 15:00 до 17:00.

Місце проведення: Пейзажна алея в Києві.

Акредитація журналістів за номером: (098) 55-99-487.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали