83 випускники ЛьвДУВС продовжать службу в підрозділах превентивної поліції (ФОТО, ВІДЕО)

clock
12.05.2017 16:09

Урочисті заходи з нагоди випуску та посвяти у захисники правопорядку курсантів факультету № 3 Львівського державного університету внутрішніх справ відбулись, сьогодні, 12 травня. Вже наступного дня молоді лейтенанти поліції розпочнуть службу в підрозділах поліції у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Дипломи бакалаврів найкращим випускникам вручили ректор ЛьвДУВС Роман Благута та очільник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа.

Від імені Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова молодих офіцерів привітав ректор університету Роман Благута. «Пам’ятайте виш, який ви закінчили, ті зусилля, яких ви докладали, аби отримати фах. У вас все попереду, а диплом, який ви сьогодні отримали, – це ваша путівка в життя. Зичу вам спраги до знань і вмінь, нетерпимості до невігластва, прагнення ставати кращими. Пам’ятайте, що ви служите своєму народові», – зазначив Роман Благута, звертаючись до випускників.

Начальник поліції Львівщини Валерій Середа побажав молодим правоохоронцям щасливої служби, мирного неба та Божого благословення. «Вже завтра ви станете на захист громадян, почнете на практиці застосовувати знання, які отримали у стінах Львівського державного університету внутрішніх справ. Ви здобудете повагу людей, якщо йтимете цим тернистим шляхом з любов’ю до свого народу та Батьківщини», – зазначив Валерій Середа.

Зі словами привітань до випускників відомчого вишу звернулися й почесні гості, які завітали на урочистості, – представники місцевої влади та правоохоронних органів області, керівники вищих навчальних закладів Львова, священнослужителі, близькі та друзі випускників.

А завершилися урочисті заходи урочистим маршем молодих офіцерів.

Прес-служба ЛьвДУВС

Схожі матеріали