4,5 тисячі правоохоронців забезпечуватимуть правопорядок під час хресної ходи у Києві (ФОТО, ВІДЕО)

clock
25.07.2016 11:48

До служби будуть залучені підрозділи Національної поліції України, Національної гвардії, Держслужби із надзвичайних ситуацій та Служби безпеки України. Про це сьогодні, 25 липня, у ході спільної наради правоохоронних відомств повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

«Наша мета – забезпечити правопорядок, чого б нам це не коштувало. Ми враховуємо усі можливі варіанти провокацій, а також аналізуємо інші загрози та їх наслідки. Ми будемо виконувати свою роботу чітко та принципово», – наголосив він.

Сергій Яровий закликав керівництво міської влади заздалегідь попередити мешканців та гостей столиці про перекриття вулиць, а також вимоги безпеки на місці проведення заходів.

За словами Голови Нацполіції Хатії Деканоідзе, ніхто не збирається обмежувати свободу пересування громадян, однак для їхньої безпеки правоохоронці повинні зробити все необхідне.

«Правила повинні диктувати правоохоронці – Національна поліція і Служба безпеки. У нас є інформація, ми над цим працюємо місяць і розуміємо, яку провокацію хочуть наші вороги і яку картину вони хочуть в Україні», – підкреслила Хатія Деканоідзе.

Командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров зазначив, що гвардія має відповідні підрозділи, які готові оперативно реагувати на будь-які загрози. 

«Ми готові до виконання поставлених завдань», – сказав він.

Нагадаємо, що раніше для охорони публічної безпеки і порядку під час хресної ходи створили координаційну раду.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали