43 кандидати на посаду глави Нацполіції взяли участь у тестуванні (ФОТО, ВІДЕО)

clock
24.01.2017 16:14

Визначення рівня загальних знань (General skills test, GST) стало наступним етапом відбору на посаду очільника відомства. Тестування відбулося сьогодні, 24 січня, у Рекрутинговому центрі Національної поліції України.

Рішенням консультативної комісії від 23 січня 2017 року до участі у проходженні наступного етапу відбору допущено 46 кандидатів. Згідно із протоколом комісії, участь у тестуванні взяли 43 претенденти на заняття посади очільника Нацполіції.

Центральний апарат Нацполіції представили заступник глави відомства Костянтин Бушуєв і начальник Департаменту карного розшуку Сергій Князєв.

Крім того, участь у тестуванні брали начальник поліції Буковини Сергій Пілігрім, керівник поліції Одещини Дмитро Головін та очільник поліції Донецької області В’ячеслав Аброськін.

Після отримання результатів тестування, а також розгляду резюме та мотиваційних листів кандидатів, члени комісії шляхом голосування прийматимуть рішення щодо кожного з кандидатів.

Наступним етапом конкурсу стане запрошення відібраних конкурсантів на інтерв’ю.

Нагадаємо, з 18 січня стартував конкурс на посаду керівника Національної поліції України. До участі у конкурсі заявки на заміщення посади подали 64 претендента.

З регламентом роботи Консультативної відбіркової комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника Національної поліції України можна ознайомитись ТУТ.

 

Департамент комунікації

Національної поліції України

Схожі матеріали