Василь Тетеря відвідав підрозділи гвардійців та прикордонників на східному напрямку фронту

clock
24.07.2024 14:15

Заступник Міністра внутрішніх справ ознайомився з матеріально-технічним забезпеченням, перевірив умови несення служби військовослужбовцями Національної гвардії та Державної прикордонної служби.

Зокрема, Василь Тетеря відвідав прикордонників, які несуть службу у складі штурмової бригади Гвардії Наступу «Помста» - вони тримають позиції на Сіверському напрямку. Заслухав доповіді командування бригади щодо потреб, які необхідні для ефективного виконання завдань. Окрему увагу заступник Міністра внутрішніх справ України приділив взаємодії між підрозділами прикордонного відомства та Національної гвардії під час спільних дій на лінії фронту з утримання визначених рубежів та знищення противника. 

Під час перебування у підрозділах Національної гвардії України Василь Тетеря ознайомився з питанням логістичного забезпечення підрозділів, зокрема необхідним озброєнням та боєприпасами, дронами та засобами РЕБ. Також він звернув увагу на процес організації харчування бійців у польових умовах.

Окрім цього, під час робочого відрядження до прифронтових регіонів заступник Міністра внутрішніх справ України відзначив мужність та вмотивованість особового складу. Передав підрозділам технічні засоби, які посилять спроможності у боротьбі з ворогом та відзначив бійців відомчими нагородами МВС. 

Департамент комунікації МВС

Схожі матеріали