Запорізькі гвардійці подякували талановитому хлопчику Космо Максу за підтримку українських військових

clock
27.08.2023 09:00

Український хлопчик Максим, уже відомий як Космо Макс, має розлад аутичного спектру. Проте це не заважає йому робити неймовірне для досягнення своєї мети. 

Щоб повернутися додому, в окупований зараз росіянами Бердянськ, він малює картини і всі гроші з продажу передає військовим. Днями він показав, як створює картини й отримав символічні подарунки від запорізьких гвардійців.

В особливий день, коли Україна відзначала державне свято, на Запоріжжі відбулась надзвичайна творча подія, яка стала втіленням патріотизму та мистецтва. Молодий художник Максим Бровченко створював дивовижну картину на патріотичну тему.

До цього творчого процесу долучилися працівники Державної прикордонної служби, Національної поліції, Національної гвардії України та Державної служби з надзвичайних ситуацій. Разом вони писали не тільки картину, а й символічний образ міцності та відваги українського народу.

У вдячність за неймовірний внесок у відстоювання національних цінностей, нацгвардійці вручили хлопчику символічні подарунки – свій шеврон та прапор з підписами. Ці об’єкти стали не лише визнанням його таланту, а й символом волі, незламності та невмирущої духовності народу, який відданий своїй державі.

Національна гвардія України

Схожі матеріали