Українські поліцейські та нацгвардійці вибороли призові місця у турнірі «Київ Незламний» (ВІДЕО)

clock
30.04.2024 13:05

У Києві пройшли Всеукраїнські змагання зі стронгмену для ветеранів та військовослужбовців. Гвардійці з усієї України долучились до спортивних змагань військових, ветеранів та атлетів. Учасники змагань випробовували свої сили в таких видах спорту як жим лежачи, веслування та тренажері, стрільба з лука та стронгмен. 

Національну поліцію України на спортивно-оздоровчому турнірі «Київ Незламний» представляли бійці ОШБ НПУ «Лють», правоохоронці Головних управлінь Національної поліції в м. Києві, Київській та Черкаській областях, а також патрульні поліцейські. 

Кожен з учасників продемонстрував чудову фізичну форму та бажання перемоги, а відтак команди повернулись додому з заслуженими нагородами.

Команда 5-ї Слобожанської бригади, яка була представлена 8 гвардійцями, виборола 7 призових місць. Курсанти Київського інституту також активно долучилися до змагань в категоріях: «Жим штанги лежачи (60 кг. за 1 хв.)» в особистій першості та «Веслування на гребному тренажері (Concept-2)» у командній та особистій першості.

Також, в складі команди, курсанти Київського інституту НГУ здобули 2 місце в категорії «Веслування на гребному тренажері (Concept-2)».

Пишаємось гідним виступом представників Національної поліції України та військовослужбовців Національної гвардії України на спортивно-оздоровчому турнірі та зичимо нових перемог у майбутньому на всіх фронтах.

За матеріалами Національної поліції та Національної гвардії України

Схожі матеріали