Спроба ворога провести штурмові дії вчергове провалилась (ВІДЕО)

clock
10.03.2024 14:00

На Запорізькому напрямку загарбники спробували провести «лобові» атаки із залученням великої кількості бронетехніки.

Бійці 3 штурмового загону Центр спеціального призначення НГУ "Омега"  блискуче виконали свою роботу - аеророзвідники виявили ціль та передали координати на артилерію суміжного підрозділу Сил оборони України.

Разом з тим FPV дрони були підняті у повітря та ефективно відпрацювали по бронетехніці та піхоті. Чергова спроба провести штурмові дії провалилась, зазнавши значних втрат ворог відступив.

Також  нацгвардійцями аеророзвідки бригади «Спартан» було помічено 2 колони ворожої техніки які рухалися у напрямку позицій українських військ. В першу чергу окупанта зустріла влучними пострілами артилерія змушуючи ворога змінювати свої плани щосекунди, в цей час пілоти ударних дронів підняли свої бойові пташки в повітря.

Вдала взаємодія підрозділів 3 бригади оперативного призначення «Спартан» дала повний контроль над ситуацією. У результаті 2 одиниці ворожої техніки були вражені пілотами ударних авіаційних комплексів, 2 одиниці були знищені за допомогою артилерії. Весь ворожий особовий склад було ліквідовано спільними зусиллями військовослужбовців бригади «Спартан». 

Помста за кожного загиблого побратима, за понівечене дитинство наших дітей, за зруйноване житло, за все горе завдане нашій країні обовʼязково наздожене кожного загарбника, який ступив на нашу землю!

Національна Гвардія  Украіни

Схожі матеріали