Офіцери служби освітньої безпеки пройшли тренінг з лідерства від міжнародних партнерів

clock
12.09.2024 18:30

Курс реалізовано за сприяння Канадської поліцейської місії в Україні та проєкту стабілізації поліції на підтримку ініціативи «Безпечна школа». Упродовж триденних тренінгів іноземні спікери ділилися досвідом з керівниками підрозділів Управління організації служби освітньої безпеки Нацполіції у сфері стратегічного лідерства та ефективного управління.

Мета практичних навчань — забезпечити українську поліцію можливостями для підготовки та підтримки керівників служби освітньої безпеки, навчити управління під час надзвичайних ситуацій, розвинути лідерські навички.

У рамках тренінгу поліцейські обмінялися досвідом з європейськими колегами у сфері планування роботи, підвищенні мотивації для співробітників та підтримання психологічного здоров’я. Зокрема, йшлося про інструменти підтримання стресостійкості.

Також окрема увага була приділена темі налагодженню комунікації поліції з громадою – учасники розглянули сучасні моделі розв'язання проблем, методи спілкування та деескалації.

За словами начальника Управління організації служби освітньої безпеки Надії Ситник, навчання офіцерів служби освітньої безпеки – це продовження співпраці з міжнародними партнерами у сфері підвищення безпеки навчального середовища. Отримані знання будуть використані на практиці для ефективної організації роботи служби.

Національна поліція України

Схожі матеріали