Обстріли Донеччини: 1 людина загинула, ще 1 поранена

clock
20.10.2024 11:30

За допомогою поліції евакуйовано 156 людей, з них 16 дітей. Пошкоджено 29 цивільних об’єктів, зокрема, 26 житлових будинків.

За добу зафіксовано 2 437 ворожих обстрілів по лінії фронту та житловому сектору. Ворог зосередив вогонь на семи населених пунктах: місті Курахове, селах Віролюбівка, Зоря, Новоселидівка, Пришиб, Стінки, Ясна Поляна.

По Ясній Поляні окупанти вдарили авіабомбою «УМПБ Д-30 СН» - вбили людину. Пошкоджено чотири приватні будинки.

Внаслідок артилерійського обстрілу поранено цивільну особу в селі Зоря.

На Курахове росія скинула авіабомбу «ФАБ-250» з модулем УМПК, руйнувань зазнав багатоквартирний будинок.Віролюбівку ворог обстріляв з РСЗВ «Град» - пошкоджено 17 приватних будинків, заклади освіти.

Пришиб зазнав удару бомбою «ФАБ-250» з модулем УМПК. Внаслідок удару зруйновано базу відпочинку. Три оселі пошкоджено в селі Стінки внаслідок артобстрілу.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 156 людей, з них 16 дітей. З початку обов’язкової евакуації – 309 370 осіб, серед них 36 122 – діти, 8 455 - люди з інвалідністю.

Важливо!

Шановні громадяни, дотримуйтесь комендантської години та не виїжджайте самостійно неперевіреними маршрутами – ворог розстрілює цивільні авто. Влада за допомогою поліції організує евакуацію з подальшим поселенням – скористайтеся шансом вберегти своє життя.

Не піднімайте невідомі предмети та не чіпайте нерозірвані снаряди. Викликайте піротехніків за телефоном 101.

Національна поліція України

Схожі матеріали