На Херсонщині ворог поранив трьох людей, цілеспрямовано атакував FPV-дроном службовий автомобіль поліції

clock
12.06.2024 11:45

Поліція зафіксувала пошкодження 25 об’єктів: багатоповерхового та 16 приватних будинків, торговельного комплексу й семи автомобілів, у тому числі службового автомобіля поліції.

російські загарбники вдарили дроном типу «FPV» по автомобілю поліцейських у Нововоронцовці. Внаслідок вибуху авто знищене вщент, працівники поліції, на щастя, не постраждали. Також було пошкоджено розташований поруч торговельний комплекс.

З реактивних систем залпового вогню російські військові обстріляли Інгулець. Снарядами пошкоджено приватний будинок, постраждали двоє чоловіків віком 46 та 60 років, в обох травми голови.

війська рф з артилерії обстріляли Осокорівку, поранення зазнала 58-річна жінка, в якої медики діагностували контузію та посттравматичну приглухуватість.

Окупанти здійснили комбінований обстріл Станіслава із застосуванням дрона та артилерії. Боєприпаси з безпілотника скинули на вантажівку з гуманітарними наборами. На щастя, вибухівка не спрацювала, ніхто з людей не постраждав.

росіяни вдарили по житловому кварталу в центральній частині Херсона. Через ворожу атаку пошкоджено шість автомобілів та багатоквартирний будинок.

Також загарбники поцілили дроном по мікрорайону «Корабел» та завдали артилерійського удару по Дніпровському району.

На місцях російських атак працювали всі профільні служби, які надавали допомогу постраждалим, ліквідовували та документували наслідки обстрілів.

                                                                                                                                                                                                                   Національна поліція України

 

 

Схожі матеріали