Донеччина: росіяни вбили дитину, загалом загинуло четверо людей

clock
22.10.2024 12:00

Ворог зосередив вогонь на семи населених пунктах: містах Костянтинівка, Курахове, Мирноград, Сіверськ, селах Миколаївка, Новоукраїнка, Янтарне.

По Мирнограду росіяни вдарили двома бомбами «УМПБ Д-30СН» та дроном – вбили двох мирних жителів, ще двох - поранили. Руйнувань зазнали 15 багатоквартирних будинків, магазин і торговий павільйон.

На Курахове окупанти скинули два КАБи – одна людина загинула та одна зазнала травм, пошкоджено два багатоквартирних будинки та заклад освіти.

Новоукраїнку росія атакувала двома дронами – загинула дівчинка 14 років, ще одна цивільна особа поранена. Пошкоджено сільгосппідприємство та цивільний автомобіль.

У Янтарному внаслідок ворожого удару, за попередньою інформацією, є поранений, пошкоджено приватні будинки. Точна кількість постраждалих і руйнувань встановлюється.

Костянтинівку війська рф обстріляли зі ствольної артилерії – пошкодили приватну оселю та авто.

У Миколаївці через артобстріл зазнали пошкоджень чотири приватних будинки, заклад освіти, адмінбудівля та нежитлове приміщення.

Крім того, сьогодні близько 1:50 ворог скинув дві авіабомби на Покровськ – пошкоджено інфраструктуру, інформації про постраждалих наразі не надходило.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Національна поліція України

 

Схожі матеріали