Чернігівщина: поліцейські евакуювали з прикордоння маломобільного пенсіонера та двох його односельців (Відео)

clock
14.09.2024 17:00

Поліцейські Новгород-Сіверського райвідділу поліції за підтримки місцевої влади забезпечили евакуацію мирних мешканців села біля кордону з країною-агресором.

Йдеться про трьох людей – маломобільного пенсіонера, який пересувається на колісному кріслі, літню жінку та її сина, який має інвалідність по зору.

Покинути рідну домівку та нажите майно літнім людям болісно і важко. Однак постійні ворожі обстріли та регулярні вибухи боєприпасів, скинутих російськими безпілотниками, не залишили інших варіантів.

Тож семенівські поліцейські у тісній взаємодії з місцевою владою організували надання людям транспорту для перевезення речей, допомогли швидко завантажити майно та успішно супроводили на безпечну територію.

«Ми постійно проводимо роз’яснювальну роботу з мешканцями сіл, розташованих найближче до кордону. Всіляко переконуємо громадян виїздити у безпечні місця та активно допомагаємо їм у цьому. У нас повне взаєморозуміння і чітка взаємодія з місцевою владою, тож спільно вирішуємо всі організаційні питання щодо евакуації та житла у безпечнішому місці», – пояснив безпосередній учасник всіх евакуаційних заходів, керівник поліції Семенівщини Володимир Єрмоленко.

Шановні громадяни! Якщо ви бажаєте евакуюватися, ви можете звернутися за телефоном 099-200-17-98, або на лінію 102.

Національна поліція України

Схожі матеріали