Авіакатастрофа в Броварах: на Чернігівщині та Черкащині вшанували пам'ять загиблих

clock
18.01.2024 16:30

На Чернігівщині та Черкащині вшанували пам'ять жертв авіакатастрофи у Броварах. Трагедія сталася рік тому. В авіатрощі обірвалося життя керівництва Міністерства внутрішніх справ України, працівників відомства, членів екіпажу та чотирьох цивільних.

У селі Горобіївка Черкаської області відбулось вшанування пам'яті одного із загиблих - Андрія Маринченко, старшого оперуповноваженого Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. До заходу долучились керівництво та колеги поліції Черкаської області, друзі й рідні загиблого. Учасники поминальної церемонії поклали квіти до його могили та спільно помолилися за всіх загиблих у страшній авіатрощі, яка забрала життя 14 людей.

У Ніжині Чернігівської області відбулось вшанування пам'яті членів екіпажу - командира повітряного судна Олександра Василенка, пілота Костянтина Коваленка та бортового механіка Івана Касьянова. До заходу долучились представники ДСНС, колеги, рідні та близькі загиблих у авіакатастрофі.

Трагедія сталася 18 січня 2023 року у Броварах на Київщині. На борту гелікоптера були Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін, Державний секретар міністерства Юрій Лубкович, заступниця керівника патронатної служби МВС України Тетяна Шутяк, старший оперуповноважений Департаменту Внутрішньої Безпеки Національної поліції України Андрій Маринченко, провідний інспектор Департаменту комунікації МВС України Микола Анацький, начальник управління забезпечення захисту Департаменту Внутрішньої Безпеки Національної поліції України Михайло Павлушко, троє членів екіпажу - Олександр Василенко, Костянтин Коваленко, Іван Касьянов. Загинули також четверо цивільних - Олена та Мілана Пономаренко, Марина Грановська та Тетяна Бойченко.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали