Армія рф завдала масованого удару по території Херсонщини та Харківщини

clock
05.06.2023 11:15

Російські окупаційні війська продовжують тероризувати мирне населення України. За минулу добу ворог атакував житлові будинки, господарчі споруди та цивільні автівки жителів Харківської та Херсонської областей.

У результаті ракетних ударів у місті Чугуїв пошкоджені будинки та господарчі споруди. В смт Золочів Богодухівського району поранення отримали 40-річний чоловік та 38-річна жінка. Пошкоджена будівля дитячої спортивної школи. 

У Куп'янському районі в селі Піщане пошкоджений приватний будинок, поранена 58-річна жінка.

Окрім того, сьогодні зранку близько 6:00 окупанти обстріляли місто Куп'янськ. Пошкоджені житлові будинки, гаражі, господарчі споруди.

На Херсонщині окупанти з авіації здійснили пуски керованих бомб по місту Берислав та с.Веселе Каховського району, внаслідок вибухів пошкоджені цехи на території заводу, зруйновано приміщення сільськогосподарського підприємства та поранена 64-річна жінка.

Після обстрілів палали будинки та автомобілі. В одному з населених пунктів ворог скинув боєприпас із дрона на об’єкт інфраструктури, там сталася пожежа.

У місті Херсон під вогнем ворога опинилися об’єкти цивільної інфраструктури. Внаслідок влучання ворожих снарядів постраждали приватні та багатоквартирні будинки, магазини, кафе, автомобілі у центрі, мікрорайонах Корабел, ХБК, Таврійський та Північний, ворожі снаряди спричиняли пожежі, вогнеборці ліквідували всі займання.

Під обстрілами з лівого берега Дніпра опинилися дачні ділянки на островах біля Херсона.

За усіма фактами слідчими Національної поліції відкриті кримінальні провадження за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Національна поліція України

Схожі матеріали