Глава МВС України Ігор Клименко із робочим візитом відвідав Черкаси та Чернігів

clock
27.04.2024 15:35

У своєму офіційному Telegram-каналі Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив, що під час робочих поїздок у Черкаси та Чернігів провів важливі розмови із керівниками обласних військових адміністрацій та органів системи МВС. 

“Перш за все - безпека. Безпека на вулицях населених пунктів, у навчальних закладах, протидія шахрайствам, підтримка родин постраждалих поліцейських та рятувальників”, – наголосив Ігор Клименко. 

Говорили також про взаємодію під час ліквідації наслідків ворожих обстрілів та допомогу населенню. Алгоритми роботи відпрацьовані чітко. Підрозділи забезпечені всім необхідним, додаткові потреби теж враховані.  

Також Глава МВС відвідав Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, де дислокується також Національний університет цивільного захисту, релокований з Харкова. 

“Наш обовʼязок - забезпечити майбутнім рятувальникам та професійним викладачам гідні умови навчання і праці. Роботи ще багато, але важливо, що процеси осучаснення освітніх програм та практичної підготовки вже тривають. Шлях змін непростий, але необхідний”, – додав Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали