«Кожен з вас нам дуже потрібен, у вас є безцінний досвід і потужна мотивація», – Інна Ящук під час звернення до поранених захисників

clock
08.05.2024 12:00

Під час робочої поїздки до Хмельницького Державний секретар МВС України Інна Ящук відвідала поранених захисників та вручила їм нагороди.

Так, за мужність, виявлену під час відсічі збройної агресії російської федерації проти України, відзнаку МВС України «За відвагу в службі» отримали бійці штурмової бригади «Лють» Максим Воробчук, Сергій Козлов, Юрій Черніюк та Олександр Хмельовський.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджені військовослужбовці Нацгвардії Сергій Бучацький, Руслан Скрипник та Антон Сухінський. Медаль «За військову службу Україні» отримали Артем Перейма та Владислав Фірсов.

Інна Ящук подякувала хлопцям за відданість та відвагу під час захисту нашої держави та наголосила:

«Головна мета МВС зараз зробити так, щоб кожен поранений працівник, який має бажання продовжити службу, пройшовши належну реабілітацію, міг повернутися до наших лав. Для цього ми активно  розвиваємо систему відомчої медицини, облаштовуємо належним чином робочі місця. Кожен з вас нам дуже потрібен, бо у вас є безцінний досвід і потужна мотивація».

Також Держсекретар обговорила з медперсоналом шпиталю умови проходження реабілітації пораненими захисниками.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали