Ігор Клименко: Ознайомився з роботою лабораторного ДНК-комплексу Експертної служби МВС

clock
02.05.2024 14:00

Міністр внутрішніх справ України відвідав з робочою поїздкою Дніпропетровщину. Він обговорив із Головою ОВА Сергієм Лисаком основні безпекові виклики в регіоні. Також Ігор Клименко  ознайомився з роботою лабораторного ДНК-комплексу Експертної служби МВС. Про це він написав у своєму офіційному Telegram-каналі.

За місяць роботи цього новітнього устаткування фахівці вже провели майже 300 досліджень, які дозволяють ідентифікувати невстановлених загиблих, прискорити розслідування злочинів, зокрема й воєнних.  

Також очільник МВС відвідав один із медичних закладів, де проходять лікування військові та поліцейські. Оглянув оновлену операційну, поспілкувався з медиками. 

«Поранені Герої повинні отримувати максимально оперативну і фахову допомогу від моменту надходження до медзакладу аж до завершення реабілітації та подальшого повернення у стрій чи працевлаштування», - наголосив Ігор Клименко.

Він зустрівся з героями-нацгвардійцями, які проходять лікування. 

«Поговорили про фронт, отримані під час боїв поранення, плани після реабілітації. Це ті військові, які у важливий момент історії стали на захист України. Це ті захисники, з якими ми разом будуватимемо безпечну державу», - підсмував Міністр внутрішніх справ України в своєму дописі.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали