У Херсоні розпочав роботу перший фронт-офіс поліції, адаптований під потреби усіх громадян 

clock
01.01.2022 12:18

Начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін презентував перший фронт-офіс поліції в регіоні, спроєктований за європейськими стандартами. Важливою особливістю нового фронт-офісу є його безбар’єрність, він адаптований під потреби усіх громадян, які бажають отримати якісний поліцейський сервіс. 

Олександр Прокудін розповів гостям, журналістам та представникам місцевої виконавчої влади про переваги фронт-офісу. Він розташований на першому поверсі Херсонського районного управління поліції, куди надходить більшість заяв та повідомлень від жителів обласного центру про злочини та правопорушення. Саме сюди цілодобово звертаються найбільше громадян і за консультаційною допомогою. 

Фронт-офіс — це прозорий відкритий простір, облаштований приймальнею, черговою частиною, кімнатою для проведення слідчих дій, а також доставлення осіб. Працівники фронт-офісу пройшли спеціальне навчання і можуть швидко й професійно надати необхідну консультацію, записати людину на особистий прийом, сприяти у видачі довідок або витягів із реєстрів, прийняти звернення тощо. Є зручне ігрове місце для дітей, щоб батьки могли комфортно взаємодіяти з поліцією. Для громадян з інвалідністю облаштували пандуси. 

Відвідувачі бачитимуть, як працюють поліцейські. Крім того, у приміщенні встановлена система відеомоніторингу Custody Records, що дасть можливість на належному рівні забезпечити дотримання прав громадян та ефективно реагувати на можливі порушення як із боку відвідувачів, так і поліцейських. 

Довіра громадян є основним критерієм оцінки нашої діяльності. Переконаний, що робота фронт-офісу буде максимально результативною, громадяни у комфортних умовах отримають якісні поліцейські послуги та за результатами звернення зможуть дати високу оцінку новому поліцейському сервісу, – зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін. 

5PChTHl3cskX1BJdO2nbWsAxoenzXOoumg8d6sjE.jpg

XVVTSZ9BE92f8XxoRwetoBK75poG9jKWrolpU2Tf.jpg

asRkbYdRHr43xDU0VD4n8kQBgbEJeg84TkaISJdK.jpg

Схожі матеріали