Контраст
Шрифт

У МВС пройшов чемпіонат з настільного тенісу серед працівників апарату

clock
16.09.2021 15:45

Сьогодні, 16 вересня, у МВС нагородили переможців чемпіонату з настільного тенісу серед працівників апарату МВС. Нагороди призерам вручив перший заступник директора Департаменту персоналу МВС Антон Сизоненко.

З метою популяризації фізичної культури і спорту серед працівників Міністерства, беручи до уваги покращення епідеміологічного стану у місті Києві та проведення вакцинації працівників апарату МВС від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, було проведено чемпіонат з настільного тенісу серед працівників апарату МВС.

За результатами жеребкування підрозділи апарату були розподілені на дві групи, де відбувались змагання за круговою системою та визначались півфіналісти змагань. Переможцем чемпіонату стала команда Директорату цивільного захисту, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків. Друге місце зайняла команда Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, а третє місце виборола команда Департаменту міжнародного співробітництва.

Вітаємо переможців!

Схожі матеріали
Діяльність