Контраст
Шрифт

У МВС підписали Меморандум про співробітництво у сфері цифрових технологій (ФОТО)

clock
07.02.2018 07:35

Міністерство внутрішніх справ України та громадська спілка «ХАЙ-ТЕК ОФІС Україна» підписали Меморандум про співробітництво. Експерти цієї громадської спілки були активно залучені до розробки Концепції Цифрової Економіки України до 2020 року, що прийнята Урядом у січні цього року.

В рамках Меморандуму сторони активізують співробітництво з питань розвитку і впровадження цифрових технологій у сферах забезпечення громадської безпеки і порядку, протидії злочинності, покращення доступу до надання екстреної допомоги населенню.

Під час зустрічі заступник міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук наголосила на важливості співпраці між робочими групами Цільової команди реформ МВС, що супроводжують такі пріоритети стратегії МВС як «Безпечне середовище», «Протидія злочинності», «Ефективне врядування», «Доступні якісні послуги».

Така взаємодія дозволить посилити синергію та покращити якість взаємодії між державним сектором, громадським суспільством та бізнес середовищем, активно залучати структури місцевого самоврядування та сферу відомчої освіти для розбудови екосистеми держави загалом.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність