У Центрі культури МВС відбулася вистава на підтримку внутрішньо переміщених осіб "Під прицілом тиші"

clock
30.05.2019 14:41

Показ благодійної вистави відбувся у Центрі культури та мистецтв МВС України сьогодні, 30 травня, о 16:00 годині. Усі зібрані кошти передадуть до благодійного фонду допомоги армії «Повернись живим». 

Юні актори постановки розкрили актуальну тему осіб, які вимушено переміщуються через збройний конфлікт, ворожнечу, а також систематичні порушення прав людини або стихійні лиха. Наголосили на питанні незахищеності та потребі у допомозі внутрішньо переміщеним особам, а також ставленні до них людей, які проживають на тій території, куди вони були вимушені переселитися.

П’єса створена за ініціативи Апарату Урядового уповноваженого з питань гендерної політики,  активної участі Народного студентського театру «Вавилон» Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова та за підтримки Міністерства внутрішніх справ України.

На показі були присутні працівники апарату Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Національної гвардії України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби України, Державної міграційної служби України, представників  Апарату Урядової уповноваженої з питань гендерної політики Секретаріату Кабінету Міністрів України, громадських і міжнародних організацій. 

Департамент комунікації МВС України

 

Схожі матеріали