Контраст
Шрифт

У Білій Церкві на Київщині стартував набір до патрульної поліції (ФОТО)

clock
06.02.2018 12:34

До цього підрозділу планують набрати 190 патрульних. Про це голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив сьогодні, 6 лютого, під час церемонії відкриття набору до підрозділу патрульної поліції міста.

За словами очільника Нацполіції, наразі в Білій Церкві мешкає близько 200 тисяч громадян. Відтак поява сучасного, ефективного, європейського підрозділу патрульної поліції є надзвичайно доречною.

«Наші основні цілі спрямовані на надання ефективних послуг не тільки в обласних центрах, а в кожному населеному пункті – селі, селищі, хуторі. Ми будемо бачити там поліцейську присутність, а, отже, ефективно допомагати громадянам», – зазначив Сергій Князєв.

Усі претенденти проходитимуть відповідний конкурсний відбір. Після його завершення 190 кращих кандидатів пройдуть чотирьохмісячний курс професійної підготовки та вийдуть на патрулювання вулиць Білої Церкви.

Для участі у конкурсі на посади у патрульній поліції міста Біла Церква необхідно заповнити заявку на сайті патрульної поліції або подати документи особисто за адресою: вул. Привокзальна, 3, м. Біла Церква.

Керівник Департаменту патрульної поліції України Євгеній Жуков додав, що наразі колектив патрульної поліції в межах держави вже налічує 16 тисяч працівники. Патрульна служба розвивається та розширює свою територію обслуговування. Зокрема, до кінця 2018 року підрозділи патрульної поліції з’являться у ще кількох містах Київської області.

«Запрошуємо хлопців та дівчат віком від 20 до 35 років до лав патрульної служби», – закликав Євгеній Жуков.

Під час заходу патрульні поліцейські продемонстрували техніку та спорядження, що перебувають на оснащенні підрозділу.

Нагадаємо, що 3 лютого у місті Ковель Волинської області розпочався набір до лав патрульної поліції міста.

Департамент комунікації Національної поліції України

Схожі матеріали
Діяльність