Контраст
Шрифт

Сергій Яровий: Правоохоронці забезпечили публічний порядок під час масових заходів у різдвяну ніч (ФОТО)

clock
07.01.2018 10:42

В ніч з 6 на 7 січня майже у 14 тисячах храмах по всій країні відбулися богослужіння. Участь у них взяли близько 5 мільйонів громадян. Про це сьогодні, 7 січня, повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час наради з першим заступником голови Національної поліції – начальником кримінальної поліції В’ячеславом Аброськіним.

«Публічну безпеку і правопорядок біля храмів забезпечували більше 18 тисяч працівників Національної поліції та Національної гвардії. Ще близько 7 тисяч правоохоронців були задіяні до охорони громадського порядку на вулицях міст», ‑ повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ.

Він також додав, що у цілому святкові заходи пройшли без суттєвих порушень публічної безпеки та порядку.

«Заходи пройшли без надзвичайних подій. Особовий склад Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби та Держслужби з надзвичайних ситуацій, залучений до служби у різдвяну ніч, зі своїм завданням впорався. Правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі до завершення всіх заходів», ‑ сказав Сергій Яровий.

За його словами, підрозділи ДСНС здійснили 860 виїздів, а з боку прикордонного відомства на службі знаходилися близько 8 тисяч осіб.

«Працівники Державної прикордонної служби оформили та пропустили більше 200 тисяч осіб та близько 47 тисяч транспортних засобів. При цьому, прикордонники зафіксували 10 спрацювань бази Інтерполу та передали порушників до Нацполіції», - зазначив перший заступник міністра внутрішніх справ.

Нагадаємо, раніше заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий наголосив на необхідності максимально задіяти весь особовий склад працівників системи МВС задля забезпечення безпеки під час святкування Різдва.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність