Контраст
Шрифт

Сергій Яровий: Правоохоронці гідно забезпечили публічну безпеку на зимові свята (ФОТО,ВІДЕО)

clock
09.01.2018 09:41

Про це перший заступник міністра внутрішніх справ заявив сьогодні, 9 січня.

«Під час проведення Новорічних та різдвяних свят особовий склад Національної поліції, Національної гвардії, Держприкордонслужби, Держслужби з надзвичайних ситуацій та Державної міграційної служби виконали визначені завдання.  Правоохоронці працювали в посиленому режимі, забезпечували публічний порядок та реагували на зміни в оперативній обстановці», - сказав Сергій Яровий.

Перший заступник міністра нагадав, що під час Різдвяної ночі близько 25 тисяч правоохоронців забезпечували публічну безпеку. А в новорічну ніч за спокій українців відповідало 12 тисяч поліцейських та нацгвардіців.

Сергій Яровий наголосив, що командири підрозділів врахували всі переваги і недоліки під час несення служби на свята і врахують їх у подальшій роботі.

Перший заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін зазначив, що під час свят в Україні трапилась низка резонансних справ.

«Новорічні свята позначилися низкою резонансних справ – це і захоплення відділення пошти у Харкові і вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської. Ми обов’язково проаналізуємо роботу всіх підрозділів, визначимо та опрацюємо всі недоліки», - сказав В’ячеслав Аброськін.

Заступник командувача Національної гвардії Микола Балан наголосив, що під час свят військовослужбовці НГУ не лише допомагали у забезпеченні громадського порядку, але й охороняли дипломатичні та державні установи.

Сергій Яровий подякував задіяному особовому складу та керівникам Націполіції, Нацгвардії, ДСНС та ДПСУ за організацію при підготовці та контролі обстановки під час проведення заходів, своєчасному реагуванню на всі виклики в обстановці. 

 

Департамент комунікації МВС

Схожі матеріали
Діяльність