Контраст
Шрифт

Сергій Князєв: За підозрою у нападі на Катерину Гандзюк затримано п’ятеро осіб (ФОТО, ВІДЕО)

clock
20.08.2018 16:08

Вчора, 19 серпня, в результаті проведення  спецоперації поліцейські затримали ще трьох громадян. Всього затримано п’ять осіб, які підозрюються слідством в організації та співучасті у скоєнні замаху на вбивство співробітниці міського самоврядування Катерину Гандзюк. Про це повідомив сьогодні, 20 серпня, Голова Національної поліції Сергій Князєв на брифінгу на Львівщині.

Так, 19 серпня, в результаті проведення  спецоперації, поліцейськими за підозрою у вчиненні вказаного злочину затримано ще трьох громадян в порядку ст. 208 КПК України.

«Зараз відносно п’ятьох чоловіків ведеться кримінальне розслідування. Матеріали щодо обрання запобіжного заходу відносно затриманих буде скеровано до суду», – повідомив Сергій Князєв.

Він додав, що більшість із затриманих брали участь в антитерористичній операції на сході України.

«Якщо громадянин, незважаючи на його героїчні вчинки в минулому, вчинив правопорушення, його буде притягнуто до кримінальної відповідальності на рівних правах», –  підкреслив Сергій Князєв. 

Нагадаємо, напад на чиновницю Херсонської міськради кваліфіковано як замах на вбивство. 

Також повідомлялося про те, що правоохоронці затримали осіб, яких підозрюють у причетності до нападу на чиновницю Херсонської міськради.

 

Департамент комунікації Національної поліції

Схожі матеріали
Діяльність