Контраст
Шрифт

Працівники поліції готові допомагати громадянам, які потрапили у складну дорожню ситуацію

clock
08.01.2016 13:13

У зв’язку з посиленням снігопаду та ускладненням руху транспорту нагадуємо громадянам, що правоохоронці готові прийти на допомогу тим, кому це необхідно.

Враховуючи складні погодні умови, Головним управлінням Національної поліції в місті Києві здійснюються заходи щодо попередження травматизму та переохолодженню громадян, а також допомоги водіям, автомобілі яких не можуть продовжувати рух.

Андрій Крищенко звернувся до підлеглих, які сьогодні заступили на чергування, і наголосив: звертати увагу й надавати посильну допомогу учасникам дорожнього руху, які опинилися у скрутній ситуації через снігопад та морози. Крім того, працівники поліції допоможуть людям, які потребують обігріву, та доставлять їх до спеціальних пунктів Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Правоохоронці намагаються допомогти всім, хто з тих чи інших причин опинився у скрутній ситуації на вулиці та дорозі. Та все ж, зважаючи на складні погодні умови, поліція рекомендує водіям утриматися поки що від поїздок на великі відстані, а при керуванні авто бути максимально уважними та обережними й неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Нагадуємо громадянам, що по спецлінії «102» ви можете повідомити не лише про правопорушення, а і розповісти поліції про людей чи транспортні засоби, які потребують нашого втручання. Телефонуйте і ми допоможемо.

Відділ комунікації Головного управління

Національної поліції у місті Києві

Схожі матеріали
Діяльність