Контраст
Шрифт

Глава Нацполіції і Надзвичайний та Повноважний посол України в ООН обговорили участь українських правоохоронців в операціях з підтримання миру (ФОТО)

clock
20.06.2018 14:35

Робоча зустріч голови Національної поліції України Сергія Князєва та командувача Національної гвардії України Юрія Аллерова з Надзвичайним і Повноважним Послом України при ООН Володимиром Єльченком відбулася напередодні в рамках візиту делегації українських правоохоронців до Сполучених Штатів Америки для участі у Другому саміті глав поліцейських відомств країн-членів ООН.

За словами глави Нацполіції Сергія Князєва, деокупація Донбасу є дуже актуальним напрямком роботи для правоохоронців України. Відтак учасники зустрічі обговорили питання участі України в миротворчих операціях з підтримки миру, обмінялися думками, а також узгодили бачення ситуації та спільні позиції. Зокрема, йшлося про можливість збільшення штатної чисельності поліцейських та військовослужбовців Нацгвардії, а також їх направлення до миротворчих місій під егідою ООН.

«Міністерство внутрішніх справ, Нацполіція та Національна гвардія готові до цього. Це позиція міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова», ‑ наголосив Сергій Князєв.

Департамент комунікації Національної поліції України

Схожі матеріали
Діяльність