Контраст
Шрифт

З початку місяця росія 320 разів обстріляла Чернігівщину та Сумщину – Держприкордонслужба

clock
23.06.2022 15:00

Підрозділи ДПСУ продовжують захищати Україну в Секторі безпеки та оборони та стійко утримують свої позиції, попри постійні обстріли ворога. Про це в Медіацентрі Україна – Укрінформ заявив Андрій Демченко, речник Державної прикордонної служби України. 

«росія продовжує утримувати підрозділи окремих сил в прикордонних районах Брянської та Курської областей. Це робиться для демонстрації сил та відволікання наших сил оборони. Формування ворогом сил для ударного наступу поки не спостерігається. Окупант не припиняє обстріли Чернігівщини та Сумщини. Лише з початку місяця ДПСУ зафіксували 320 обстрілів цих територій», – повідомив Андрій Демченко.

Лише минулої доби ворог з території рф відкрив вогонь по території Юнаківської громади з автоматичної стрілецької зброї. А з боку російського села Тьоткіно мінометами, найімовірніше калібру 120 мм, обстріляли один з населених пунктів в Білопільській громаді. Внаслідок цього обстрілу пошкоджена цивільна інфраструктура, функціонуючий медзаклад, медична, сільськогосподарська та приватна автомобільна техніка, поранено кілька домашніх тварини.

Схожі матеріали
Діяльність