Контраст
Шрифт

В Україні планують відновити Канадську поліцейську місію

clock
24.04.2023 20:30

24 квітня заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко обговорила із представниками Канадської поліції можливості відновлення Канадської поліцейської місії в Україні (CPMU). 

CPMU — проект, який підтримує реформу поліції шляхом надання консультацій, тренінгів та обладнання для підвищення професійного розвитку та стандартів і створення більш ефективних поліцейських послуг, орієнтованих на громаду.

“Ми розуміємо, що важливою складовою підтримки українських поліцейських сьогодні є зокрема проведення тренінгів. Наразі ми б виділили три ключові напрями, які варто було врахувати при підготовці відповідних планів навчань. Зокрема, це тактична підготовка, робота поліції на деокупованих територіях та підтримка ментального здоров’я”, – наголосила Катерина Павліченко.

Представники Канадської поліції зауважили, що сподіваються якнайшвидше  розпочати навчання для українських правоохоронців. До тренінгів планують залучити близько 45 інструкторів, які зможуть поділитися своїми знаннями й досвідом з українськими колегами.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність