Співробітники ДонДУВС стали співавторами Науково-практичного коментаря Кримінального кодексу України

clock
27.01.2023 21:20

Співробітники науково-дослідної лабораторії з проблем запобігання кримінальним правопорушенням факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Донецького державного університету внутрішніх справ увійшли до авторського колективу Науково-практичного коментаря Кримінального кодексу України.

У праці подано постатейний аналіз положень ККУ з урахуванням останніх змін і доповнень станом на січень 2023 року. У процесі підготовки коментаря автори зробили акцент саме на практичному аспекті застосування норм КК України з урахуванням особливостей тієї сфери суспільних відносин, якої вони стосуються. Особливу увагу приділено військовим кримінальним правопорушенням, вчиненим військовослужбовцями, а також військовозобов’язаними та резервістами під час проходження зборів.

Видання розраховано на суддів, працівників правоохоронних органів, практикуючих юристів, студентів, аспірантів і викладачів юридичних спеціальностей закладів вищої освіти, а також усіх, хто цікавиться питаннями правового регулювання в галузі кримінального законодавства в Україні.

Донецький державний університет внутрішніх справ

Схожі матеріали