Контраст
Шрифт

Поліцейські та волонтери рятують тварин на лінії фронту під Мар’їнкою

clock
09.03.2023 14:14

Пса Бурана «Білі Янголи» підібрали в Красногорівці. Собака довго лащився, а потім заліз у поліцейське авто і відмовився виходити. Знайду прихистили та передали зооволонтерам. На вулицях розбитих ворогом міст лишаються сотні покинутих тварин. Правоохоронці долучаються до порятунку хвостатих і закликають усіх небайдужих допомогти в цій справі.

Великий та худий – аж ребра стирчать. Його підгодовували продавчині місцевої крамнички, але у прифронтовому місті їжі не вистачає навіть людям. 

«Видно, що він був домашній, дуже довірливий та, очевидно, породистий. А хатні тварини, на жаль, не виживають в умовах вулиці. Ми не знали, що з ним робити, але сподівалися, що якийсь прихисток знайдемо», - кажуть правоохоронці.

«Янголи» не вперше рятують покинутих собак на Мар’їнському напрямку. Одного знайду прихистив у себе вдома Василь, іншого – його колега. Кудлатий Бім знайшов новий дім у відділі поліції міста Курахове, але його доводиться ділити з «Пулею». «Пуля» з’явився у поліцейських ще у 2014 році і є своєрідним талісманом. Його знають не тільки всі співробітники, а й відвідувачі.

Бурана (справжнє ім’я собаки невідомо) прийняли під опіку волонтери притулку для тварин у Кураховому. 

Національна поліція України

Схожі матеріали
Діяльність