Контраст
Шрифт

Поліцейські Луганщини реєструють злочини армії рф

clock
06.08.2022 14:01

До правоохоронців продовжують звертатися громадяни, які залишилися без даху над головою. Минулої доби до поліції надійшло 18 таких повідомлень. 

У мешканців міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне та Попасна внаслідок ворожих обстрілів були зруйновані або частково пошкоджені квартири та приватні домоволодіння.

Також у поліції зареєстровано 19 повідомлень про втрату зв’язку з громадянами, які перебували на території Луганської області, 6 – про захоплення окупаційними війська рф адміністративних будівель, які розташовані на території Луганщини, 2 – про незаконне проникнення до житла, коли окупанти провели незаконний обшук у квартирі у м. Лисичанськ та проникли до квартири у м. Сєвєродонецьк, де продовжують мешкати, а також по одному повідомленню щодо незаконного заволодіння автотранспортом та про скоєння мародерства.

Поліцейські продовжують збирати доказову базу кожного воєнного злочину російських окупантів на Луганщині для притягнення злочинців до відповідальності. Винні обов’язково будуть знайдені та покарані.

Національна поліція України

 

Схожі матеріали
Діяльність