Олександр Півненко зустрівся із керівним складом Національної Жандармерії Франції

clock
27.09.2024 09:20

Цими днями, під час візиту на запрошення французької сторони, разом із керівниками аналогічних структур, які входять до Асоціації сил жандармерії та поліції країн Європи та Середземного моря (FIEР), командувач Національної гвардії України бригадний генерал Олександр Півненко взяв участь у спільних заходах, де була проведена низка зустрічей, а також обговорення питання подальшого співробітництва.

Зокрема строни зосередилися  на роботі над продовженням чинних проєктів та напрямків, за якими буде нарощуватись взаємодія і співпраця. Це стосується підготовки правоохоронного блоку, що важливо для забезпечення безпеки і проведення стабілізаційних заходів, до яких залучаються гвардійці. А також – обмін досвідом, що сприятиме підвищенню спроможностей для підрозділів обох структур.

З представниками Жандармерії Румунії була обговорена реалізація проєктів транскордонного співробітництва, які плануються розпочати. І наразі вже є успішно завершені чотири.

 Також Олександр Півненко взяв участь у церемонії, яка пройшла з нагоди закінчення служби Генерального Директора Національної Жандармерії Французької Республіки.

Національна гвардія України

Схожі матеріали