Контраст
Шрифт

На Харківщині поліція документує руйнування внаслідок обстрілів росіянами населених пунктів

clock
28.01.2023 11:18

За добу окупанти обстріляли  населені пункти на Куп’янському, Харківському, Ізюмському та Чугуївському напрямках. Є травмовані цивільні мешканці.

Військові рф продовжують щоденно тероризувати мирне населення прикордоння регіону постійними обстрілами з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Минулої доби в зоні ураження опинилися села Красне, Чернещина, Подоли, Петропавлівка, Кіндрашівка, смт. Дворічна, Вільча, міста Куп'янськ та Вовчанськ.

Внаслідок обстрілу села Петропавлівка поранення отримала одна людина. Росіяни вдарили ракетами С-300 по Куп’янську. Пошкоджено приміщення місцевого коледжу. У Кіндрашівці через влучання снаряду частково зруйновано сільську школу.  

У багатьох населених пунктах, які потрапили під артилерійський вогонь, пошкоджені будинки та прилегла територія, потрощені дахи та паркани, вибиті вікна та двері.

На місцях подій працювали слідчі та криміналісти, які зібрали речові докази та задокументували наслідки ворожих атак з боку окупаційних військ рф.

За фактами російської агресії проти цивільного населення правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Національна поліція України

Схожі матеріали
Діяльність