Контраст
Шрифт

Минулої доби харківські поліцейські зареєстрували 1363 повідомлення про правопорушення

clock
23.05.2022 09:36

Головні зусилля правоохоронців спрямовані на недопущення дестабілізації оперативної обстановки в регіоні. До територіальних підрозділів доставлено 14 осіб для перевірки їх можливої причетності до співпраці з диверсійними групами.

Російські окупанти продовжують завдавати ракетних та артилерійських ударів по мирному населенню Харківщини. Співробітники поліції ретельно фіксують злочинні дії російської армії. Слідчі задокументували результати обстрілів населених пунктів області. В селі Кицівка ворожі дії призвели до загоряння лісу, в селі В. Бабка пошкоджень зазнали будівлі агропідприємства. Поліцейські  систематично проводять заходи щодо виявлення злочинів, скоєних в умовах воєнного часу.

На блокпостах за добу правоохоронці перевірили майже 1400 транспортних засобів. 

Працівники поліції щодня активно протистоять кримінальній злочинності. До лікарні з вулиці Механізаторської медики доставили 43-річного громадянина з важкими травмами. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер. Поліція затримала за підозрою у причетності до даного злочину 46-річну громадянку. 

У 40-річного мешканця села Циркуни поліцейські виявили набої до пістолета ПМ. Чоловіка доставили до відділу поліції для з‘ясування обставин події. Під час патрулювання поліцейські виявили мародера, який намагався викрасти товар із приміщення магазину. 

Протягом доби поліцейські забезпечили правопорядок під час відправлення 9 потягів із харківського залізничного вокзалу, до інших регіонів виїхали близько 1000 громадян. 

Правоохоронці цілодобово підтримують безпеку на станціях харківського метрополітену, допомагають громадянам у вирішенні побутових питань. Щоденно працівники різних служб та підрозділів поліції надають населенню адресну гуманітарну допомогу, забезпечують людей продуктами харчування, ліками, предметами гігієни. Поліція контролює безпекову ситуацію поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, патрулює місця масового перебування громадян.

Правоохоронці продовжують контролювати ситуацію на дорогах міста та області. Минулої доби за порушення правил дорожнього руху складено 20 адмінпротоколів, в тому числі 4 - щодо водіїв за керування транспортними засобами у стані сп’яніння. 

До проведення безпекових заходів на території Харкова та області кожного дня залучається особовий склад полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області. Бійці підрозділу супроводжують гуманітарні вантажі, патрулюють територію, наглядають за правопорядком, затримують правопорушників. 

Харківська поліція щодня стоїть на варті закону та захищає права громадян України.   

Відділ комунікації поліції Харківської області

iNCKrhNYRUO2sO5jMrDJcvxzLKnUU53JuHAfGDcU.jpg

rUblhiqsJEk86ragbCM2wx9jri5v34DCaNIgyaOB.jpg

in0X1AxU1pxZ7UMIaBAE4rVf4xbH0dtXklWpg4IA.jpg

Схожі матеріали
Діяльність