Гвардійці Одещини взяли участь в Єдиному дні дитячої безпеки

clock
27.06.2023 13:30

На базі освітнього простору Благодійного фонду «Карітас Одеса УГКЦ» відбувся Єдиний день дитячої безпеки. Разом із представниками силових структур міста Ізмаїл, в заході взяли участь військовослужбовці Національної гвардії України однієї з військових частин Південного оперативно-територіального об’єднання. Більшість з дітей, що взяли участь у заході – з родин внутрішньопереміщених осіб, які евакуювались до Ізмаїлу з районів активних бойових дій.

«Зустріч з дітьми є особливо приємною для нас. В їх очах та діях відчувається справжня підтримка. Українські воїни для них – це надія та захист. Саме заради дитячого майбутнього: безхмарного та безтурботного наші бійці борються з ворогом», – розповідає нацгвардієць Віталій.

Гвардійці розповіли дітям, як безпечно подорожувати та перетинати блокпости, куди звертатись, якщо хтось фотографує військових чи військові об’єкти. Також приділили увагу протидії російській пропаганді, адже вона може бути поширена і на молодших українців. Діти залюбки приміряли спорядження воїна, переглянули вміст підсумків бійців, цікавилися бойовими історіями зі служби.

Національна гвардія України

Схожі матеріали