Контраст
Шрифт

Держслужбовці МВС у найскладніший час виявили себе ефективною та незламною силою

clock
23.06.2022 14:08

На цьому наголосив сьогодні, 23 червня, державний секретар Міністерства внутрішніх справ Юрій Лубкович вітаючи держслужбовців відомства з професійним святом. Держсекретар МВС за дорученням міністра внутрішніх справ України підкреслив, що колектив апарату міністерства гідно реагує на виклики, спричинені військовою агресією, забезпечує функціонування системи МВС України в умовах воєнного стану.

Юрій Лубкович підкреслив, що життєві і службові досягнення українських держслужбовців стали можливими, перш за все, завдяки Державі. Тому у непростий воєнний час завдання кожного держслужбовця докласти максимум зусиль, щоб підтримати й зміцнити Державу.

«Мені приємно констатувати, що колектив апарату Міністерства внутрішніх справ увесь у строю і ефективно виконує свої обов’язки. Попри всі складнощі, що постали перед нашою Державою, МВС сьогодні залишається дієвим «воюючим» міністерством. І у цьому є заслуга кожного з вас, хто сумлінно працює на своєму робочому місці», – зазначив Юрій Лубкович.

Він підкреслив, що зараз працівники апарату мають сконцентрувати свою увагу на виконанні пріоритетів, визначених Президентом та міністром внутрішніх справ України, а саме: забезпеченні фінансування системи МВС, наданні допомоги сім’ям загиблих і поранених захисників, а також на забезпеченні ефективної роботи всієї системи МВС.

«Працівники нашого правоохоронного блоку – а це майже 400-тисячний колектив системи Міністерства внутрішніх справ – повинні активно працювати, вчасно отримувати якісний соціальний, медичний захист, все першочергово необхідне обладнання та техніку. Адже це є запорукою перемоги і успіху Держави», – переконаний державний секретар МВС.

За досягнення високих показників у службовій діяльності, сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків та особливо важливих доручень, виявлені при цьому ініціативу й наполегливість та з нагоди Дня державної служби наказом МВС були нагороджені найдостойніші представники колективу.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність